30 Eylül 2007 Pazar

DAMALI KURABİYELER




Arkadaşlar dün Sevgili Pastacı BURCU http://pastacı.com/ sayfasında gördüm bu kurabiyeleri ve bayıldım. İftara az bir zaman kala hemen hazırladım. Bence çok güzel oldu. Dün akşam iftarda misafirlerim vardı. Habersiz geldiler. Yani en makbul olan şekilde. Ne varsa sofrayı donattım ve iftarımızı açtık. Ramazan bereketi diye buna derler herhalde sofram doldu taştı.

Kurabiyenin tarifine gelince Burcu'nun tarifini aynen uyguladım. Yukarıdaki linke tıklayabilirseniz asıl tarif orada. Çünkü çok detaylı anlatmış. Yanındaki ne derseniz. Oda akşam yaptığım pastanın dolgu kremasından artan kısmı. Onun tarifinide pastayı yayımladığım zaman yazıcam inşaallah.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Canım
Bu mail otomatik olarak gönderilmiş sana, spam mail olarak geçiyor, reklam maili, silersen iyi olur.
Bu tür mailleri engellemek için, bazı arkadaslar yorumların altına şifreye benzer kodlar koyuyorlar, ben kod koymuyorum, onayladıktan sonra yorumları yayınlıyorum..

Yazılanlardan malesef bişey anlamadım, oldukça karışık..:)

Bu arada kurabiyeler nefis görünüyor.
Sevgilerle

lezzetlilerim dedi ki...

Ayşecim teşekkür ederim canım. İgine alakana. Yine gel emi.
sevgiler

lezzetlilerim dedi ki...

selam

lezzetlilerim dedi ki...

selam