30 Ağustos 2007 Perşembe

ÇİKOLATALI CUP KEK


Bloglarda bu çeşit kekleri gördükçe bayılıyordum. Bende yaptım ama kendi tarifimle. Nedense normal kek gibi kabarmadı.Tadını sormayın çok güzeldi.
MALZEMELER: * 5 YUMURTA,
* 1 BARDAK SÜT,
*1/2 BARDAK SIVI YAĞ,
*1_1/2 " TOZ ŞEKER,
* 25 gr. KAKAO,
* 1' ER PAKET KABARTMA TOZU VE VANİLYA
*80gr BİTTER ÇİKOLATA
HAZIRLANIŞI: BİLDİĞİMİZ KEK GİBİ YAPIP KAĞIT KAPLARA DÖKTÜM. 180 derece FIRINDA PİŞİRDİM. ÜZERİNİ BENMARİ İLE ERİTTİĞİM BİTTER ÇİKOLATAYLA SÜSLEDİM.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

azızem cok guzellerr.. elıne sağlık.. tam cocuklara göre olmuslar..yalnız bı an önce su fotoğraf makınana care bul bacım yaa..gözlerım sası olcek walla.. mamaların guzellığını kapatmaya çalısıor haın makına.))

sevgıler
fıdan

Cafe Gusto dedi ki...

Azizeciğim öncelikle tekrar özür dilerim senden...Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Ben de bunları kabartamıyorum problem fırınımda olabilir diye düşünüyorum yada ben ayarlarını beceremiyorum.
sevgilerimle...

serinmavi dedi ki...

Eline sağlık canım,çok şirin olmuşlar:)

lezzetlilerim dedi ki...

Fidancım özür dilerim canım (gözlerin için) Ama beni zaten fotom yok. Ben resimlerimi bilgisayarın kamerasıyla çekiyorum. Sebep bu yani teşekkürler canım

lezzetlilerim dedi ki...

Serpilcim olur böyle şeyler üzülme canım. Teşekkürler.

Oyacım teşekkür ederim canım.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Azize nefiss görünüyor ellerine sağlık :))
Sevgiler...

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba Azize, bana geldigini görünce hemen bende sana gelip kendim bir tesekkür edeyim dedim. Güzel yorumun icin sagol. Yemek secme konusu sadece benim basimda degilmis, bunu bilmek iyi geliyor. Neyse, saglikli olsunlarda bizler anneleri olarak istediklerini yerine getiririz, öyle degil mi canim? Fazla uzattim yine, bundan sonra sik sik görüsmek üzere diyelim. Selamlar ve sevgiler, hoscakal. Kevser