12 Ağustos 2007 Pazar

BEZE


İLK DEFA EVDE BEZE DENEMENİN HEYECANI VARDI. BU SABAH GÜL ABLAM http://dogada.blogspot.com IN SAYFASINDA GÖRDÜM. HEMEN YAPMAYA NİYETLENDİM. YAPTIM AMA PİŞİRME SÜRESİNİ İYİ AYARLAYAMADIM HER HALDE FAZLACA KIZARDILAR. FAKAT TADINDA BİR EKSİKLİK YOKTU. AKSİNE BEN YUMURTALARIN KOKU YAPACAĞINDAN ENDİŞE DUYDUĞUM İÇİN BİR PAKET VANİLYA EKLEDİM. YAPACAKLAR İÇİN TARİFİNİ GÜL ABLADAN ALIRSANIZ MEMNUN OLURUM.

8 yorum:

serinmavi dedi ki...

eline sağlık canım.Emek verilen herşey güzel olur...Selamlar.....

Adsız dedi ki...

günaydın ben bu bezelerin yapılıpta güzel olduğunu görünce çok seviniyorum.hele senin gibi marifetli arkadaşlar benim tarifimi beğenince ..arkadaşım.çok memnun oldum.ellerine sağlık.esas sen benim listemdesin teşekkürler..
http://sevilcedeninciler.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Merhaba ellerine sağlık, bezeler harika görünüyor. Sevgiler Nesrin

cennebazz dedi ki...

azize hanım hızınıza yetişmek ne mümkün.sayenizde hergün harika pastalar ve tariflerle başlıyorum güne.hepsi birbirinden güzel.bilmem söylemeye gerek var mı.zevkle takip ediyorum bu blogu.inşallah bende bir gün bütün günümü mutfağımda geçirecek vakit bulabilirim.ve tüm tariflerinizi deneyebilirim.
ellerinize,emeğinize,fikrinize sağlık
sevgiler...

yaban mersini dedi ki...

mrhaba cnm.bir bloga yazdığın bir yorumu okudum,merak ettim,sayfana geldim.iyi ki gelmişim.çok hoş tariflerin var.selamlar.

Adsız dedi ki...

cnm ellerıne sağlık.. pek basarılı değıller demıssın, ama gayet basarılı görunuorlarr..
sevgıler
fıdan

Adsız dedi ki...

mrb bezeler çok güzel yalnız çatlamasın diye fırının kapağını soğuyunca açmak çözüm olabiliyor
eline sağlık

dogada.blogspot.ru dedi ki...

canım harikasın ne zaman yaptın
bunları ilk denemelerde bazen noksanlıklar olabiliyor bazende ilk yaptığın lezzeti tutturamamış oluyorsun severek yapılan herşey çok güzeldir sen sevgini emeğini veriyorsun güzel olmazmı hiç bencede güzeller sevgiler canım kardeşim