27 Temmuz 2007 Cuma

MAKET PASTAM

Bu gün
Bu gün maket bir pasta yaptım. Önceki pastamdan artan şeker hamurum vardı. Biraz zorlandım çünkü okadar srmama rağmen hamurum biraz kurumuştu. Neyse ki zorlanarakda olsa çok muntazam olmasada sonunda bitirdim.

2 yorum:

cennebazz dedi ki...

azize hanım merhabalar,öncelikle elinize,emeğinize sağlık.hepsi birbirinden güzel olmuş pastalarınızın.fiyat konusuna gelince;benim nemo'lu pastamın normal satışı 80-100 ytt arası değişirmiş,maketide en az 60 diyorlar.bu fiyatı vermemi önerenler sipariş üzerine pasta satışı,maket satışı yapan bayanlar.ancak bana sorarsanız bence en mantıklısı öncelikle bir maliyet çıkartıp,üzerine dilediğiniz işçiliği koyarak fiyat vermenizdir.işçiliği hesaplarkende çalıştığınız modellemelerin detayları ve miktarları yardımcı olur size.umarım bir fikir verebilmişimdir.ve umarım bu işte yolunuz açık olur.sevgiler...

cennebazz dedi ki...

yine ben:)
birde eğer şeker hamurunuz kuruma yapmışsa,ellerinizi ıslatıp hafifçe kurulayıp,nemlendirin ve hamurunuzu yoğurun.bu şekilde hamurunuzu nemlendirmiş ve kullanışlı hale getirmiş olacaksınız.