14 Temmuz 2007 Cumartesi

LİMONLU TEMBEL PASTA

ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR CANIM LİMON JÖLESİ ÇEKİYORDU. BENDE BU GÜN TEMBEL İŞİ BİR PASTA YAPTIM. VALLA SOĞUK SERİN NEFİS OLUDU HERKEZE TAVSİYE EDERİM. GELELİM HAZIRLANIŞINA:
LİMON İÇECEĞİYLE NİŞASTA VE ŞEKERLE BİR MUHALLEBİ YAPIYORUZ. DİĞER TARAFTADA ÇİLEKLİ İÇECEKLE AYNI ŞEKİLDE MUHALLEBİ YAPIYORUZ. ÇUKUR BİR KASEYE SIRAYLA DÖKÜYORUZ. ARALARINADA PETİBÖR BİSKÜVİ KOYUYORUZ. BU İŞLEM MALZEMEMİZ BİTENE KADAR DEVAM EDİYOR. BUZDOLABINDA 2 SAAT BEKLETİP SERVİS TABAĞINA TERS ÇEVİRİYORUZ. AFİYETLE YİYORUZ.
NOT: KASEYİ ISLATMAYI UNUTMAYALIM. ÇÜNKİ OASTAMIZ DÖNMEZ.

1 yorum:

Tarif Bahçesi dedi ki...

Merhaba, ellerine sağlık serinletici hafif bir tatlı olmuş. Sevgiler.... Nesrin