Çocuklar artık şeker hamurlu pasta yapma anne deyince çıktı bu pasta ortaya. Hazırlanışını kısaca anlatayım.
Pandispanyası herzaman ki yaptığım pandispanyanın sadesi.Pastacı Burcu
nun tarifi. Her zaman iyi sonuç alınıyor. Kreması ise 4 kaşık un ,2 bardak süt , 1 bardak hazırlanmış kremşanti ben 2 çorba kaşığı granül içecek (kivi)koydum. Her ne kadar resimde belli olmasada kivi granülü kremaya yeşil bir renk ve pastayada bir hava verdi. Üzerine ise 1 su bardağı damla çikolatayı benmari tekniği ile eritip döktüm. Benim düz pastalarımın olmazsa olmazı kremşantiyi ise son katta süslemede kullandım. Beni bilenler foto sorunum olduğunu bilirler. Bu yüzden yaptıklarım nette hakettiği gibi çıkmıyor.
nun tarifi. Her zaman iyi sonuç alınıyor. Kreması ise 4 kaşık un ,2 bardak süt , 1 bardak hazırlanmış kremşanti ben 2 çorba kaşığı granül içecek (kivi)koydum. Her ne kadar resimde belli olmasada kivi granülü kremaya yeşil bir renk ve pastayada bir hava verdi. Üzerine ise 1 su bardağı damla çikolatayı benmari tekniği ile eritip döktüm. Benim düz pastalarımın olmazsa olmazı kremşantiyi ise son katta süslemede kullandım. Beni bilenler foto sorunum olduğunu bilirler. Bu yüzden yaptıklarım nette hakettiği gibi çıkmıyor.
13 yorum:
BLOGUMA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ZİYARET BENİ ÇOK MUTLU ETTİ TEŞEKKÜRLER...
ALLAH SİZİNDE CÜMLEMİZİN YAVRULARINI BAĞIŞLASIN İNŞALLAH .PASTANIZ DA ÇOK GÜZEL KİVİ AROMALI FALAN .DİĞER TARİFLER DE HEM ÇOK HOŞ HEMDE ÇOK PRATİK .ELLERİNE SAĞLIK CANIM GÖRÜŞMEK ÜZERE SEVGİLER...
Canım tarifler süper ama bide şu bulanık resimleri bi düzenlesen daha da cafcaflı olucak :)
Nacizane bir fikir...
Ellerinize sağlık Azize hn. gerçektende şeker hamuru her zaman yenicek bir lezzet değil ancak özel günlerde görüntü olarak şık duruyor. Bencede en güzeli bol çikolatalı pastalar. Sevgiler..
SEVGİİLİ HAYATKAZANBENKEPÇE TEŞEKKÜR EDERİM GÖRÜŞMEK ÜZERE
SEVGİLİ BURÇİN FOTOLARLA BAŞIM DERTTE. YAPTIKLARIMIN KALİTESİNİ %50 DÜŞÜRÜYOR. ANCAK YENİ FOTOYLA ÇÖZÜLÜR BU SORUN ODA ŞİMDİ BİRAZCIK UZAKTA TEŞEKKÜRLER CANIM
SEVGİLİ SELDA CIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HATIRLIYOR MUSUN SENİN SAYENDE BLOGCU OLMUŞTUM.
selammm
bence hepsi harika ellerine sağlık...
SELAM CANIM NASILSIN BLOGCU YÜZÜNDEN GÖRÜŞEMİYORUZ PASTA İŞİNDE İYİCE UZMANLAŞTIN CANIM ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BİRDE RESİMLERİN DAHA NET ÇIKSA YAPTIĞIN BU GÜZEL ÇALIŞMALARININ KARŞILIĞINI ALMALISIN BEN SAYFANI BÜYÜK BİR ZEVKLE GEZİYORUM CANIM KUCAK DOLUSU SEVGİLER
Azize hanım
hemen geldim ziyarete.
bence resim pek net olmasa da sonuçun harika olduğu anlatmandan çok açık ve kivinin olması çok hoş bir koku ve aroma vermiştir eminim
elinize sağlık.
Ziyaretin icin teşekkürler.Herşey çok güzel.Ellerine sağlık.Görüşmek üzere.
Sevgiler...
Merhaba,
Sayfadaki herşey birbirinden güzel. Ellerine sağlık.
Sevgiler,
Azize hanım fotoğraf makinesi hayinlik etmiş olsa da pasta çok şık ve lezzetli olmuş :)) Ellerinize sağlık
Sevgiler
slm ben geldiimmm... ne kadar guzelmiş sayfanız.. yalnız fotoğraf mk nızı bı an önce değiştirsenız:( yaptıklarınızın gusellıklerini kapatıorrr...
sevgıler
fıdan
ANNE VE ÇOCUK TEŞEKKÜRLER
GÜL ABLACIM İLTİFATLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
YEŞİMCİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
EBRU CUM TEŞEKKÜRLER
BURÇİNCİM TEŞEKKÜRLER
EVCİLİK LEZZETLER TEŞEKKÜRLER
FİDANCIM TEŞEKKÜRLER
ellerinize sağlık pastanız çok güzel gözüküyor buyrun bende sizleri beklerim.sevgiyle kalın... http://tahtakasik.blogspot.com/.
Yorum Gönder