26 Ekim 2007 Cuma

KATMER POĞAÇA VE KIZARTMA KURABİYELER

Geçenlerde sevgili Günebakan Hülya'da gördüm bu kurabiyeleri. Önce kızartma denice lezzetinden şüphe ettim. Düşünsenize hem kurabiye hemde kızartma... Fakat Hülya arkadaşımın ısrarla deneyin demesinden anladım ki bu kurabiyelerde birşey var. Arkadaşlar ben denedim ve çooooook beğendim. Sizlerede denemenizi tavsiye ederim. Hem çok lezzetli hiç yağ çekmedi denebilir. Hemde çok pratik ben 10dk. da yaptım diyebilirim. Denemek isteyenlere afiyet olsun. Tarif için sevgili arkadaşım http://gunebakantarlalari.blogspot.com/ Hülya'ya bakabilirsiniz.
Bu lezzetli poğaçalarıda daha önce yapmıştım ve çok beyenmiştik. Bu günde çocukların beslenme saati için hazırladım. Bu sefer hep eski şekliyle hemde talaş böreği şekliyle hazırladım. İnanın milföyden daha lezzetli oldu. Denemenizi tavsiye ederim. Tarifi için sizleri eski yazıma yönlendiriyorum.

8 yorum:

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Kızarmış kurabiye ilginç gerçekten.Denemek lazım.Bu arada pastalarınıza da baktım.Hepsi çok güzel.Sanırım pastahane işletiyorsunuz.

Melek* dedi ki...

kurabileler biraZ farklı geldi ama çok güzele benziyor ısrar etmesindeki keramet tadının güzelliğinden sanırım ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

hulya dan sonra sende bukadar ısrarcı oluyorsan bacım denemek lazım derım. elıne sağlık
,sevgıler
fıdan

dogada.blogspot.ru dedi ki...

değişik ve lezzetli tarifleri bulmakta üstüne yok canım buna benzer eskiden benimde yaptığım bir tarif vardı üzerinden zaman geçince sık yapılmayınca unutuluyor böyle blogcu arkadaşlar yapınca hatırlıyoruz senin siparişler nasıl gidiyor yine yoğunsun herhalde fazla göremiyorum blogta gerçi hepimizin bu terör olayları yüzünden canımız çok sıkkın hiç bir iş yapmak gelmiyor içimizden neyse sevgilerimle çok öpüyorum canım

Begüm dedi ki...

Katmer poğaçayı bende denemiştim.Gerçekten çokgüzel bi tarif.Kızartma kurabiyeyi bende deneyeceğim.Selamlar...

lezzetlilerim dedi ki...

Sevgili kitchensweetkitchen, evet oldukça ilginç ve oldukçada lezetli kurabiyeler. Denemnizi tavsiye ederim. Pastahane işletmeye gelince: Hayır işletmiyorum. Evde sipariş alıyorum. İnşaallah ilerde düşünüyorum ama. Allh hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.(amin)

Evet canım Hülya'nın ısrarı doğru canım.Dene bence pişman olmazsın.

FİDANCIM HEMEN DENE DERİM.hEMDE ÇOK PRATİK.

Gül ablacım evet şu aralar bir moral bozukluğudur hepimizde var. Bu yüzden sayfamla pek ilgilenemedim. Şimdi şimdi oturmaya başladım artık. Görüşürüz inşaallah.Teşekkür ederim.

Begümcüm evet dene bencede memnun kalacaksın.Teşekkürler.

Hülya dedi ki...

Beğenmene sevindim;)Ben en son dün gece zencefil ve tarçın da ekledim yaparken.Yine çok sevdik;)

Ellerine sağlık....

Adsız dedi ki...

herkese süper bi haberim var!
şimdi bu pogoçayı yaptım ve arasına tereyağ sürmedim daha doğrusu unuttum:)
işte herkes yağ sürmesek olurmu diyordu ya, inanın olur çünkü harika oluyor böylede,nişastası bol olsun arasında yeterli. haydi kolay gelsin şu an yine her yaptığım gibi bu pogoçayı yerken parmaklarımıda yiyorum:)