BUTİK KURABİYE, PASTA, HAMUR İŞLERİ SİPARİŞLERİNİZİ TİTİZLİKLE HAZIRLIYORUM. 505 4127033 İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
5 Eylül 2012 Çarşamba
KOLAY PARFE
Krem şantiyi hazırlayı buzdolabına kaldırıyoruz öncelikle. Yumurtaları ve şekeri kar haline gelene kadar çırpıyoruz. Limon kabuğunu, krem şantiyi de ekleyip kaşıkla birbirine yediriyoruz. Badem, fındı, ceviz ve iri parçalara ayırdığımız petibörleri de ekleyip kabaca karıştırıyoruz. İçine streç film serdiğimiz herhangi bir kalıba karışımı döküp buzdolabının dipfrizinde 2-3 saat donduruyorz. Servis tabağına ters çevirip 1- 2 dk. sonra servis yapıyoruz. Kalan kısmı tekrar dipfirize koyarak saklarsak yerken daha keyifli olur. Zira altta kalırsa muhallebiden bir farkı kalmıyor. Benim gibi dondurma düşkünü birisi iseniz birinci yolu tercih edeceğinizden eminim. Buz gibi nefisss....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder