4 Mayıs 2008 Pazar

KAKAOLU TAHİN HELVASI TATLISI

Başka bir adı var mı bilmiyorum ama biz buna böyle diyoruz. Tahin helvasını bol limonla ezerek sulandırarak muhallebi kıvamına getiriyoruz. Et yemeklerinden veya balıktan sonra çok güzel gidiyor. İster ekmek üzeri, istersenizde ekmek bandırarak yiyebilirsiniz. Aslında sadesiyle daha güzel oluyor. Limon aroması kakaoluda pek alınamıyor.
Denemenizi tavsiye ederim.
kolay gelsin

5 yorum:

ugurbocegimleafiyetle dedi ki...

ellerine sağlık çok farklı bir tarif olmuş canım...

nino dedi ki...

nefissssssssssss

lezzetlilerim dedi ki...

Sevgili Uğurböceğim teşekkür ederim

Ninomm teşekkürle canım.

fidaneli dedi ki...

azızem slm.. ben ne zamandır toparlanmaya calısıyorum bılıyorsundur belkı de:( o yuzden annecığının amelıyatından fılan habersızdım cnm.. cok cok gecmıs olsun... allah acıl sıfalar versın... oğlunun pastası cok guzel görunuyor.. yenı yası da kutlu olsun cnm.. görusuruz ıns.

mutfağımveben dedi ki...

azizeciğimmm tam babamlık bir tarif bu.yediği her balıktan sonra mutlaka tahin helvası yer:))))bu tarifi onun deneyeceğim mutlaka.ellerine sağlık seninde canım.öpüyorum...
duygu