26 Nisan 2008 Cumartesi

PORTAKALLI PASTA ve SAĞLIK SORUNLARI DEVAM EDİYOR

Biliyorum çok ara verdim yine. Gelip gelip hastalık yazımı görmektende çok bıktınız. Biliyorsunuz annem başarılı bir by pas operasyonu geçirdi bir süre önce. İyileşme süreci oldukça hızlı ve güzel gelişti. Fakat yüksek şeker ve tansiyon nedeniyle dün tekrar hastahaneye yatırdık. Biraz daha yatacak ve idrara karışan keton tedavi edilecek.
Bir taraftanda çocukların okulları dersaneleri... Derken epey ciddi manada beyin fırtınaları yaşıyorum. Kızım bu yıl OKS öğrencisi hem okul hem dersane çok yoruluyor. Allahım sen yardım et yavrucaklara ya Rabbim! (AMİN)
İnşaallah Allah hepsinin emeklerinin karşılığını gösterir. Çocuklar adeta yarış atı gibi koşuşturup test çözüyorlar. Arkadaşlar ne olur sizde dua edin kızıma ve tüm öğrencilere olur mu?


Bu pastayıda çok uzun zaman önce kızımın eski öğretmeni benim çok sevdiğim canım arkadaşım Canan ve çocukları geldiğinde yapmıştım. Çok aceleyle yaptığım için kreması hariç herşeyi hazır kullandım. Oldukça hafif bir pasta olmuştu. Şu aralar sayfamla ilgilenemediğimden bu pastayıda arşivden çıkardım. Eeeee hep hastalık hep hastalık sıkıldınız değil mi?

11 yorum:

kirazdünyası dedi ki...

ellerine sağlık,annene çok geçmiş olsun diliyorum,kızında sınavda başarılı olur umarım...
sevgiler

Adsız dedi ki...

Canim cok gecmis olsun, insallah annecigin en kisa zamanda eski sagligina kavusur.Sevgiler.

lezzetlilerim dedi ki...

Sevgili kirazdünyası hoşgeldin ve teşekkürler. Yine beklerim.

lezzetlilerim dedi ki...

kızılcıkşurubum canım hoşgeldin teşekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba canim cok gecmis olsun dilerim annecigin biran önce iyilesir sevgiler

lezzetlilerim dedi ki...

teşekkürler sevgi seli tekrar beklerim

Feyza Fidan dedi ki...

Canımcım, çok geçmiş olsun , bir an önce iyileşir inşallah anacığın..
OKS nin nasıl stresli olduğunu yiğenim nedeniyle geçen seneden biliyorum... Allah kolaylık versin valla, inşallah gönlünüze göre bir okulu kazanırda emeklerinizin karşılığını alırsınız, çocuklara zorr ailelere daha zor geçen bir dönem çünkü..Her şeyin hayırlısı olsun inşallah..
Ve nihayet pastana geldim :))) Tek kelimeyle enfesssss...Ellerine sağlık canımcım,
Öpüyorum seni...

dogada.blogspot.ru dedi ki...

canım benim anlıyorum seni RABBİM yardımcın olsun herşey geçer eminim bu zor günlerinde çabuk geçer hastaların şifa bulur bu zor günlerini atlatırsın kucak dolusu sevgiler canım

Melek* dedi ki...

Allah acillllll şifalar versin hastalıklar olmassa sağlığımızın kıymetini nasıl anlarız. Allah bütün öğrencilerede ömür boyu başarılar versin. çok üzülüyorum o çocuklara ev, okul,dershane çocukların canı çıkıyor aman onlar okumasın yüz bulurlar pastandan gerçekten çok güzel ellerine sağlık

NiNo dedi ki...

acil sifalar diliyorum canim
ins hersey yolundadir

lezzetlilerim dedi ki...

Feyzacım teşekkürler iyi dileklerin için.

Ablacım desteğin için çok teşekkür ederim.

Melek hanım teşekkür ederim.

Ninom teşekkürler.